|
 |
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Čo by ste povedali na prekladatelský kútik ?
| Autor |
Správa |
|
hawx
Web Master
Registrovaný: 26 Jan 2010 23:13 Príspevky: 439 Bydlisko: Partizánske Poďakovaní: 17
|
 Čo by ste povedali na prekladatelský kútik ?
Aky by ste privítali keby sa tu založí prekladatelský kútik. Napr. niekto by potreboval preložiť niečo z Ang do Svk alebo naopak. Odmena by boli buď pointy alebo nejaká iná služba. Ja osobne by som Vám mohol pomôcť so španielským jazykom kedže som tam žil 4 roky. Uvedte tu svoj názor na toto a ak by bol záujem s Mattom sa porozprávame o tomto.
_________________ Admin WarPortálu Hladám ludí ktorý by mali záujem vytvoriť stránku o hre Dragon Ball Online Ak sa ti páčil môj príspevok klikni na 
|
| 24 Jan 2012 12:35 |
|
 |
|
gogo
WarMaster
Registrovaný: 19 Máj 2010 22:33 Príspevky: 634 Bydlisko: blizko teba Poďakovaní: 1
|
 Re: Čo by ste povedali na prekladatelský kútik ?
ja by som to len uvital - dobry napad 
|
| 24 Jan 2012 13:20 |
|
 |
|
cumel30
Active
|
 Re: Čo by ste povedali na prekladatelský kútik ?
Uvítal by som Mongolsko - slovenský, lebo terazky balím jednu Mongolku.
|
| 24 Jan 2012 17:32 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Registrovaní užívatelia: BloodySunrise007, chiquitaa, djsantus, Google [Bot], Jerome, Lucik1310, m.brozek, md111, miriama kovacova, miruska111m, paveljirotkaa, raimond driwe |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
Nové a Bazárové Hry pre PS3, Xbox 360, Wii | WarForko.cz | kancelárske potreby
|
 |
|