|
 |
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
hawx
Web Master
Registrovaný: 26 Jan 2010 23:13 Príspevky: 439 Bydlisko: Partizánske Poďakovaní: 17
|
 Free MCboot PS2
Máte niekto záujem vedieť čo vlastne je tento porgram pre PS2? Je to aplikácia nahratá v memory karte ktorá Vám dokáže spustiť napálené hry pokiaľ ste ich pred napálením napatchovali. Je to skvela metóda ako neplatiť veľa za chip alebo swap magic. Nefunguje iba na PS2 modeloch 9000x a s biosom 230. Ak by ste mali niekto záujem toto nainštalovať na kartu vášho PS2 napíšte mi.
_________________ Admin WarPortálu Hladám ludí ktorý by mali záujem vytvoriť stránku o hre Dragon Ball Online Ak sa ti páčil môj príspevok klikni na 
|
| 12 Dec 2010 18:47 |
|
 |
|
feniquel
V.I.P Usser
Registrovaný: 01 Apr 2010 19:06 Príspevky: 512 Bydlisko: at Brooklyn Bridge Poďakovaní: 3
|
 Re: Free MCboot PS2
sorry ja playstation nemam je to pre male deti takze ty neviem pomoct.
_________________ Krása vo veľkej miere závisí od toho, čím nás obdarila príroda. Nikto nie je dokonalý.
It's time to train...
Live for something or die for nothing.
 Človek je chudák, len pokiaľ nemá cieľ a sny. Pokiaľ ich má, je vždy bohatý. - Choi Baedal
|
| 12 Dec 2010 21:40 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Registrovaní užívatelia: BloodySunrise007, chiquitaa, djsantus, Google [Bot], Jerome, Lucik1310, m.brozek, md111, miriama kovacova, miruska111m, paveljirotkaa |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
Nové a Bazárové Hry pre PS3, Xbox 360, Wii | WarForko.cz | kancelárske potreby
|
 |
|