Registrovaný: 10 Feb 2010 22:03 Príspevky: 442 Bydlisko: Velký Biel Poďakovaní: 2
Notebook pripojený na monitor
Cawte.
mám notebook ale keď chcem napojiť Monitor z PC k notebooku (PC pokazený) tak mi to takto divne svieti.
Monitor pokazený nieje.
Máte nejaké riešenie ako ho spojazdniť ? V notebooku som už skúšal všetko možné
Zdieľať tento príspevok:
_________________ Vďaka jokeman LexionWarportalPower User!!!
26 Apr 2011 17:36
gizmoo
Návštevník
Registrovaný: 03 Feb 2011 22:20 Príspevky: 62 Bydlisko: Velká Morava ... Poďakovaní: 0
Re: Notebook pripojený na monitor
zkus dohledat ovladače k monitoru nebo donastavit v noťasu tento monitor a jeho rozlišení ... nebo dohledej v "ovladací panely" a pak ovladací panel NVIDIA a v levo skoro nahoře - více monitorů,já to zkusil a jede v poho a přešel jsem z 1280x800 na 1024x786 ...
_________________ _____________________________________________ Mějme v úctě naše předky,aby naši potomci mohli ctít nás.
26 Apr 2011 18:11
lexion
V.I.P Usser
Fire Fox Fan
Uploader
Registrovaný: 10 Feb 2010 22:03 Príspevky: 442 Bydlisko: Velký Biel Poďakovaní: 2
Re: Notebook pripojený na monitor
Ibaže na notebooku mám WIN7 a jediné v čom sa dajú nastavovať veci je Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile a tam som už skúšal všetko možné
_________________ Vďaka jokeman LexionWarportalPower User!!!
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre