|
 |
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
Matt
Web Master Chrome Fan Poker Fan
Registrovaný: 18 Dec 2009 17:59 Príspevky: 273 Medaily: 3 Poďakovaní: 13
|
 Pol roka s WP :)
Tak, určite ste si všimli podľa nového headeru, že sa niečo deje :). Pol roka je za nami - keď som toto fórum 1. januára založil, vôbec som nevedel do čoho idem. Našťastie sa našli ľudia, ktorí mi s tým pomohli a podarilo sa nám vytvoriť toto skvelé fórum :). Ďakujem spolu-administrátorovi hawxovi, všetkým uploaderom, grafikom a moderátorom (hlavne tým aktuálnym - lexionovi a GM Toniskovi) za vynikajúcu prácu, ktorú na tomto fóre odvádzajú. Samozrejme ďakujem aj všetkým aktívnym užívateľom. Dúfam, že toto fórum pôjde vpred aj v ďalšom polroku a prajem mu všetko dobré :).
PS: Táto téma slúži každému na zanechanie odkazu ;).
_________________ Admin WarPortálu!
|
| 01 Aug 2010 14:58 |
|
 |
|
lexion
V.I.P Usser Fire Fox Fan Uploader
Registrovaný: 10 Feb 2010 22:03 Príspevky: 442 Bydlisko: Velký Biel Poďakovaní: 2
|
 Re: Pol roka s WP :)
Tak naozaj neviem čo povedať aj ja som šťastný že si mňa a toniska spomenul. Tak gratulujem aj vám Matt a Hawx že ste toto fórum udržali a ešte vylepšili ako sa to len dalo. Tak ja len chcem aby tu bolo viac aktívnych užívateľov. A taktiež som rád že fórum bude pokračovať ďalej a nech je len úspešnejšie. Len tak ďalej. 
| 01 Aug 2010 15:10 |
|
 |
|
Tonisko
V.I.P Usser Veterán
Registrovaný: 14 Feb 2010 23:48 Príspevky: 871 Bydlisko: CZ Poďakovaní: 23
|
Můj názor je velmi kladný, jen tak dále warportále.
| 01 Aug 2010 15:11 |
|
 |
|
hawx
Web Master
Registrovaný: 26 Jan 2010 23:13 Príspevky: 439 Bydlisko: Partizánske Poďakovaní: 17
|
hh Matt toho spravil najviac  ja sa tomu teraz moc nevenujem z osobných dôvodov .. Matt pravdepodobne vie aké sú tie dôvody
_________________ Admin WarPortálu Hladám ludí ktorý by mali záujem vytvoriť stránku o hre Dragon Ball Online Ak sa ti páčil môj príspevok klikni na 
|
| 01 Aug 2010 23:49 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Registrovaní užívatelia: Caligukon, ferda123, Google [Bot], hrudav, Jurasek182, kokokoko, NOUMEN, pavhuf, penula, stano1975, vladik, walamala |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
Nové a Bazárové Hry pre PS3, Xbox 360, Wii | WarForko.cz | kancelárske potreby
|
 |
|