Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 19 Máj 2012 08:06
Vymazať všetky cookies fóra

WarPortál

Banner

Banner

Banner

Power Uploaders - We Are Golden

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Vtipy >>všetko sem<< 
Autor Správa
Začiatočník
Začiatočník

Poďakovaní: 0
Poslať Re: Vtipy >>všetko sem<<
U potoka perou cikánky prádlo. Jde okolo skin a hodí po jedné kámen a trefí ji do hlavy. Přiběhne cikán a huláká: "Hej dežo, zabil jsi mi pračku!"
A skin říká: "To víš, vodní kámen to je prevít."

Víte, co se stane s bílý děckem po smrti?
Dostane bílá křídla a bude z něj andělíček.
A s cikánětem?
Dostane černá a bude z něj netopýr.

Hoří dům, přijedou hasiči a natáhnou plachtu. Skáče dědek, lidé tleskají, skáče žena, lidé tleskají, skáče cikán, hasiči uhnou s plachtou. A zdola se ozve: Proč nám házíte spálený?

Jede skin autem a potká stopujícího cikána. Cikán se ho ptá jestli jede do Ostravy. "Jasně,"odpoví skin." "A vezmeš mě?" "To víš ze jo, ale musíš celou dobu držet v hubě tenisák." Cikán nato: "To není problém, kde ten tenisák je?" "Vzadu na kouli!!!"

Dežo dělá autoškolu, přejede STOPKU a instruktor se ptá: "Dežo jaká to byla značka?"
Dežo: "Hliníková mám se vrátit?"

Jdou dva policajti a vidí 4 cikány, jak nesou vanu.
Řeknou si, že se pobaví a zastřelí postupně všechny 4 cikány.
Z vany pak vyleze skin a vzteká se: "Týden nový auto a pneumatiky v prdeli!"
čtvrtek v 19:38 · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · Přidat komentář

Vybourají se dva autobusy, jeden s bělochama a druhý s cikánama. Všude se válí ranění. Přijedou sanitky a začnou nakládat ty bílé. Po chvíli se nadzdvihne jeden raněný cikán a praví: "Proč ty sanitky neberou nás? To je diskriminace." Saniťák se skloní a řekne mu: "Vidíš ty sanitky? Jakou mají barvu?" "No přece bílou," řekne cikán. "Jo, bílou, tak si počkej na ty vaše." :D:D:D:D:D:D:D:D

08 Jan 2011 19:19
Začiatočník
Začiatočník

Co to je - jeden Cikán na Měsíci?
Nápad.
A všichni Cikáni na Měsící?
Řešení…

Víte, proč jsou Cikáni menšina?
Protože většina jich sedí ve vězení.

Víte, kdo má největší úctu k práci?
Romové. Ani se jí nedotknou!

08 Jan 2011 19:21
Sport Lover
Sport Lover

Dievčatko sa zobudí uprostred noci na neznáme zvuky z kuchyne. Príde do kuchyne a tam vidí pobehovať nahého muža so stoporeným penisom.
So záujmom sa ho pýta :
- Vy ste náš nový babysitter?
- Nie, ja som váš nový motherfucker!

Slon sa kúpe vo vode. Príde mravec a presviedča ho, aby vyšiel von. Nakoniec slon vyjde a mravec hovorí:
-Dobre, len som chcel vedieť,či nemáš moje plavky.

:D :D

09 Apr 2011 02:57
Profil ICQ
V.I.P Usser
V.I.P Usser
Obrázok užívateľa

Poďakovaní: 3
Stratený e-mail policajného psovoda odoslaný z popradského letiska do Dublinu:

Helov ! Ajem Slovakiše policajt end aj hav de informacion for jú. Maj dog is blajnd and nhenhašiel the bombu, thakže je v the lietadlo. Plíz, send mi the bomba bak, inháč aj have po pitchi od Kalinák. Tank jú..

Som bul v Pariži, prišol na mňa hlad. Vošol som do reštavracii a hutorim čašnikovi:"La poľivku, La šnicľu, La bandurki, La šalat !"Čašnik mi zaraz šicko poprinošil. Šmejem še a hutorim sebe:"Jake jednoduche! Vychodňar še nikda nestraci!"Čašnik še na mne obraci a hutori:"Zjedol by ši ty La chu*a, keby som nebul z Prešova...!

Obrázok
Človek je chudák, len pokiaľ nemá cieľ a sny.
Pokiaľ ich má, je vždy bohatý.
- Choi Baedal

26 Okt 2011 15:50
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Caligukon, ferda123, Google [Bot], hrudav, Jurasek182, katti_x10, kokokoko, NOUMEN, pavhuf, penula, vladik, walamala