U potoka perou cikánky prádlo. Jde okolo skin a hodí po jedné kámen a trefí ji do hlavy. Přiběhne cikán a huláká: "Hej dežo, zabil jsi mi pračku!"
A skin říká: "To víš, vodní kámen to je prevít."
Víte, co se stane s bílý děckem po smrti?
Dostane bílá křídla a bude z něj andělíček.
A s cikánětem?
Dostane černá a bude z něj netopýr.
Hoří dům, přijedou hasiči a natáhnou plachtu. Skáče dědek, lidé tleskají, skáče žena, lidé tleskají, skáče cikán, hasiči uhnou s plachtou. A zdola se ozve: Proč nám házíte spálený?
Jede skin autem a potká stopujícího cikána. Cikán se ho ptá jestli jede do Ostravy. "Jasně,"odpoví skin." "A vezmeš mě?" "To víš ze jo, ale musíš celou dobu držet v hubě tenisák." Cikán nato: "To není problém, kde ten tenisák je?" "Vzadu na kouli!!!"
Dežo dělá autoškolu, přejede STOPKU a instruktor se ptá: "Dežo jaká to byla značka?"
Dežo: "Hliníková mám se vrátit?"
Jdou dva policajti a vidí 4 cikány, jak nesou vanu.
Řeknou si, že se pobaví a zastřelí postupně všechny 4 cikány.
Z vany pak vyleze skin a vzteká se: "Týden nový auto a pneumatiky v prdeli!"
čtvrtek v 19:38 · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · Přidat komentář
Vybourají se dva autobusy, jeden s bělochama a druhý s cikánama. Všude se válí ranění. Přijedou sanitky a začnou nakládat ty bílé. Po chvíli se nadzdvihne jeden raněný cikán a praví: "Proč ty sanitky neberou nás? To je diskriminace." Saniťák se skloní a řekne mu: "Vidíš ty sanitky? Jakou mají barvu?" "No přece bílou," řekne cikán. "Jo, bílou, tak si počkej na ty vaše."

:D:D:D:D:D:D:D