|
 |
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
drobec
Admin Slovak PC maniak
Registrovaný: 02 Okt 2010 00:18 Príspevky: 232 Medaily: 3 Poďakovaní: 12
|
 drobec
Nazdar v civile sa volám LACO, venujem sa hlavne k spracovaniu filmov a to DVD formatu, a grafike a to pre svoje účely. Hlavne ak robím svadby a pod.............. akcie.
Moderátorom som vyše 2 rokov, robím na viacerých fórach MÓDa , mám aj viac NICKov.
To by asi bolo všetko o mne - a aby som nezabudol, som už postarší pán.

|
| 08 Okt 2010 20:57 |
|
 |
|
cumel30
Active
|
 Re: drobec
Tak vitaj a nič nepýtaj, a každý má taký vek ako sa cíti, či? 
|
| 10 Okt 2010 15:42 |
|
 |
|
draha
Admin
Registrovaný: 08 Sep 2010 20:45 Príspevky: 192 Medaily: 3 Poďakovaní: 9
|
 Re: drobec
drobec píše: Nazdar v civile savol8m LACO, venujem sa hlavne k spracovaniu filmov a to DVD formatu, a grafike a to pre svoje účely. Hlavne ak robím svadby a pod.............. akcie.
Moderátormo som vyše 2 rokov, robím na viacerých forach MODa , mám aj viac NICKov.
To by asi bolo všetko o mne - a aby som nezabudol, som už postarší pán. ahojki...vítej u nás a budeme rádi,když se tu budeš cítit jako doma...
|
| 10 Okt 2010 16:22 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Registrovaní užívatelia: blb009, DJjandy, drobec, eagle63, Google [Bot], kowy666, lukas94, mOrpheus747, nej.amant, pavuuk77, roland, Vassi |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
Nové a Bazárové Hry pre PS3, Xbox 360, Wii | WarForko.cz | kancelárske potreby
|
 |
|