Program na obaly
Zháňam program s ktorým by som vedel vytvoriť obal na BluRay alebo FullHD filmy.. pls..v Imagix nie je ten nadpis.. Chcem taký program ktorý tam dá aj ten nadpis že BluRay..Ak sa dá tak aj DvD Ako napr. tu ale bez pozadia
Zdieľať tento príspevok:
_________________ Registrujte sa na euroshare a zarábajte ! Uploady, ktoré budú nasledovať nájdete na mojom webe. Ak máte problém kontaktujte ma cez SS/PM ! ↓84Mb/s↑55Mb/s
hladáš niečo také čo ti do toho obalu dá obrázok ? Lebo to sa vo photoshope dá spraviť len to je dosť náročné
_________________ Admin WarPortálu Hladám ludí ktorý by mali záujem vytvoriť stránku o hre Dragon Ball Online Ak sa ti páčil môj príspevok klikni na
12 Dec 2010 01:12
PU_ßlu_Ray
Začiatočník
Re: Program na obaly
Niee..TOto daj už LOCK..Na to je program čo spraví z obrázka tento obal.:Ale ja som chcel hore že Blu-Ray Disc mať hore na obale..Ale už som to vyriešil..Pridávam ho tam osobitne cez PS CS4
_________________ Registrujte sa na euroshare a zarábajte ! Uploady, ktoré budú nasledovať nájdete na mojom webe. Ak máte problém kontaktujte ma cez SS/PM ! ↓84Mb/s↑55Mb/s
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre