Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 21 Máj 2012 23:10
Vymazať všetky cookies fóra

WarPortál

Banner

Banner

Banner

Power Uploaders - We Are Golden

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2 ] 
Rada pri inštalovaní Windowsu XP 
Autor Správa
Začiatočník
Začiatočník

Poďakovaní: 0
Poslať Rada pri inštalovaní Windowsu XP
Dobrý deň!

1. Potrebujem vyčistiť PC (keď nainštalujem nanovo OS Windows XP, v PC mi zostávajú všetky súbory, programy, atď.. Potrebujem teda preformátovať pevný disk C.)
2. Keď ho preformátujem – vyčistím, ako ďalej postupovať, keď chcem nanovo nainštalovať OS? Neviem, či sa to bude dať ešte cez prac. plochu alebo to budem musieť urobiť cez vnútro PC. (dúfam, že viete, čo tým myslím)
3. Potrebujem presný postup a ktorú možnosť si mám vybrať, keď sa ma bude PC pýtať v angličtine, čo ďalej.
4. OS mám Windows XP, dostala som ho ku PC zostave a jej na 3 CD. Keď nainštalujem 1. CD, tak to ide, keď nainštalujem 2. CD, tak ma pýta v angličtine:
Please insert the compact disc lebeled „Windows XP Professional service pack 2 CD“ intro your CD-ROM Drive (H:) and the click of.
Ale na tých inštalačných CD som nič také nenašla. ( Na 3. CD je iba:
MICROSOFT.NET FRAMEWORK 1.1
MICROSOFT.NET FRAMEWORK 1.1. P1
UPDATE ROLLUP 2 EN
Lokalizačný balíček CZ

Keďže to nemôžem nájsť, vyberiem 2. CD, vložím 3. CD. Vyzerá to, že pokračuje v inštalácii, ale OS nefunguje, tak ako má. Čo s tým?

5. OS by mal fungovať v CZ jazyku, viem, že tam je, ale tiež to neviem nainštalovať, tak mi OS ide v AJ.
6. K PC zostave mám aj CD Intel – VIA, ale už ho mechanika nevie načítať. Neviem, čo to je, ale určite to OS potrebuje. Vedeli by ste mi poradiť, kde sa to dá stiahnuť? (INTEL – VIA – IVD 11 b VERSION 1.1 b 15606X028002AK).

Je toho veľa, ale nemám nikoho, kto by mi dal PC do poriadku, tak to musím urobiť sama s vašou pomocou. Za pomoc veľmi pekne ďakujem.
Zdieľať tento príspevok: Zdieľať: Facebook Zdieľať: Twitter Zdieľať: MySpace Zdieľať: Delicious

08 Aug 2011 19:04
Začiatočník
Začiatočník

Poďakovaní: 0
Poslať Re: Rada pri inštalovaní Windowsu XP
Ahoj neviem ci ti to pomoze a vopred sa ospravedlnujem ak nie programov je spusta no spusta ani nie na vymazanie hdd ale ani tak nevymazes hdd ani po formatovani.Na nete som nasiel nejaky navod na instalaciu windows
Kód:
xp-http://blog.antonindanek.cz/clanek/instalace-windows-xp-krok-po-kroku/
.Je to v cz ale postup je ten isty ako v anglictine akurat ked sa dostanes k langue to je az na konci tak zvol jazyk aky chces. sssbunny .A inac urcite aj tuna na fore je nejaky windows v cz treba len pozriet.

03 Nov 2011 22:27
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 2 ] 

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: blb009, DJjandy, drobec, eagle63, Google [Bot], kowy666, lukas94, mOrpheus747, nej.amant, pavuuk77, roland, Vassi